Úgy érzed nincs időd edzeni? Mókuskerékben érzed magad? Változtass, megmutatom hogyan!

Úgy érzed semmire sincsen időd? Az edzésre legkevésbé? Változtass a szokásaidon! Tedd bele az edzést a heti programjaidba FOKOZATOSAN, és tudatosítsd magadban, hogy az ugyanannyira fontos, mint a munkád, tárgyalási időpontjaid, és ha van, a családod, a gyereked! Minden csak az újabb szokások kialakításán múlik! Kapd fel az edzőcuccodat, és indulj el az edzésre, hidd el, minden pozitívan változik meg körülötted!

Sokszor találkozom olyan emberekkel, akik azt mondják, nincs rá időm, hogy lejussak az edzőterEmbe, pedig minden egy Döntésen múlik, azon, hogy valóban szeretnéd -e vagy csak jó lenne…?..mert ha nincs meg a Döntés, akkor az nem is kerül be tudatosan az Életedbe, a naptáradba!

A heti 2-3 edzés fantasztikusan kicserélhet! A tested feltöltődik energiával, átalakulsz külsőleg és ez teljes mértékben hatással lesz a lelkedre is. Ha edzel és odakoncentrálsz arra, amit csinálsz, növeled a koncentrációs képességedet, ami a munkádban az eredményességedet fogja segíteni. 

Melyik embernek nem esne az jól, hogy sokkal rövidebb idő alatt hatékonyabban teljesítsen? Melyik főnök nem örülne ennek?

Az edzés alatt kikapcsolsz a minden napok monotonitásából, nem pörög az agyad, nem érzed azt, hogy egyfolytában benne vagy a Mókuskerékben és hogy 48 órás napot szeretnél. Egyszer csak be tudod osztani az idődet, megtanulsz sorrendet felállítani az Életedben, és Nem-et mondani a kevésbé fontos dolgokra!

A sportoló emberek megtanulják a Rendszerességet, Kitartást, a Hitet, nem “teher” nekik a minden napokban előforduló Kihívás, könnyebben veszik az Akadályokat, a váratlan dolgokat, és profi módon be tudják osztani az Életüket!

Egyre több szuper Anyuka jár hozzám, Akik igényesek az alakjukra, megjelenésükre, sokat foglalkoznak a gyerekeikkel, főznek, takarítanak, miközben a munkájukban is sikeresek és szeretik azt, amivel foglalkoznak. Ez lehetetlennek hangzik? Hát pedig nem az!

Minden az időbeosztásról szól és arról, hogy nem kell mindenhol megfelelnünk, mondhatunk Nem-et azokra a dolgokra, amik nem hozzák, hanem viszik az energiát!

Találkozom olyanokkal is, Akik azt mondják, hogy ez lehetetlen, és jelzem, ha így gondolják, akkor az is marad..

A Tanácsom Az, hogy Dönts, Állj fel, Indulj el Edzeni, és Próbálj meg másképpen Élni, mint eddig!

Hidd el, minden Lehetséges! A Szépség, a Siker hátterében nagyon sok “áldozatos munka” van! De nagyon megéri!

 

Az online rövid edzéseimet a sportolás rendszerességének  fokozatos beépítése miatt is alakítottam ki, hogy akkor és úgy edz, ahogy van időd. Kombinálhatod, beoszthatod mikor és hol csinálod! Ha csak 10 perced van, akkor is át tudod mozgatni magadat, és ahogy egyre többet bírsz, össze is kötheted az edzéseket!

 

Várlak sok szeretettel a Stúdiómban és az online edzéseimen is!

Hidvégi Andrea

Legutóbbi bejegyzések

Mire jó a Pilates?

A Pilates napjaink egyik legnépszerűbb edzés típusa, hiszen tökéletesen formálja az alakot, feszesít és a gerincet tartja a fókuszban! Egyenletes terhelést ad, miközben nagyon szépen formálja az alakot és

Tovább »

GERINCPILATES

A Pilates torna gyakorlatok sok szempontból nagyon sokat segítenek Neked, hiszen nemcsak a szép test elérését garantálják, hanem egészségmegőrző, és betegség megelőző hatásuk is van, hiszen bizonyítottan pozitív-, erősítő

Tovább »

Arcívum