Pilates studio

Üdvözöllek a Pilates Stúdióm oldalán!

Amikkel dolgozom

Gépes Pilates: Pilates Reformer, Pilates Chair (szék), Pilates Barrel, Pilates Ladder Barrel (gerinckorrekciós eszköz).
Kiseszközös Pilates: Pilates Roll (henger), Pilates Ring (karika), Pilates Fitball (nagylabda), Pilates Soft Ball (kislabda ).

A Pilates módszer az alapját képezi az összes eddig általam tanított módszernek. Sokan a Pilates gyakorlatokat ismerik csak, pedig a módszer technikai alapja minden mozgásformában kiválóan alkalmazható, sőt, minden sportág alaptechnikája!

Külföldön profi futball csapatok hetente alkalmazzák a futball edzések mellett! Hatékony és jól láthatóan eredményes. A harmonikus, esztétikailag szép külső kialakításában is kiemelkedő szerepe van.

A Pilates módszer a helyes testtartás mellett megtanítja mi is az a központ. A központ izmai ott találhatóak, ahol a derék övünket hordjuk. Ha csípőre tesszük a kezünket, és képzeletben meghúzzuk ezt az övet, akkor érezni fogjuk, hogy megfeszül. Ez az úgynevezett központ, amit „aktiválunk” minden egyes gyakorlat végrehajtása előtt, hiszen ez a módszer alapja, amely segíti a medence megtámasztását elölről.

Mire jó a Pilates?

Megtanulod a helyes technikai végrehajtást, ami segít a stabilizációban, és a testre-lélekre egyaránt meghatározó szereppel bír. A Pilates rendszeres gyakorlása oldja a stresszt, mobilizálja az ízületeket, harmonikusan fejleszti az izmokat, a gerinc melletti izmok esetleges egyensúlytalanságát-egyik oldal jobban dolgozik, mint a másik- rendbe teszi. Pozitív hatással van a testre, lélekre, növeli a koncentráció képességét a mindennapi munkában.

Kinek jó a Pilates?

A Pilates nemtől, kortól, edzettségi szinttől, céltól függetlenül MINDENKI számára tökéletes terhelést jelenthet!

Milyen hatása van a Pilatesnek?

Megfigyelések szerint a rendszeresen Pilatest gyakorló közösség sokkal hatékonyabban dolgozik és rövidebb idő alatt oldja meg ugyanazon feladatot. Ez a közönség sokkal erősebbé, ellenállóbbá válik a betegségekkel szemben.Derékfájás esetén is nagyon ajánlott. Segít az ízületi- és izomproblémák helyreállásában.
A Pilatesben nem hajtod szét magadat és mégis eléred a vágyott alakodat, egészségessé, kiegyensúlyozottá válsz testileg-lelkileg!

Árak 2024:

Első alkalom és bérlet nélküli egy alkalmas ár: 10.000-ft/óra-testtartás beállítás, alapok elsajátítása, reformer és az eszközök megismerése, adatlap kitöltés, egészségügy probléma megbeszélése ha van, célok beállítása.

Heti egy edzés esetén 36.000,-Ft/4 alkalom

Heti 2 edzés esetén 34.000,-Ft/4 alkalom

Kiscsoportos edzés esetén 28.000,-Ft/4 alkalom

Lemondás: 24 órán belüli lemondás esetén az óra díjának 50%-át, aznapi lemondás esetén a teljes díját vonjuk le!

 

A Studio Csapata