Születésnapi gondolatok Nektek..

Ma egy különleges nap számomra. Nemcsak azért, mert ma töltöm be a 46.évemet, amire nagyon büszke vagyok??
Ilyenkor leülök, gyújtok egy gyertyát, élvezem a reggeli kávém ízének ajándékát és elgondolkodom az eddigi Életemen, sikereimen, kudarcaimon, amiket én próbatételnek és Jelnek tartok, Életem olyan pontjainak, ahol eljött a változtatás ideje.

Szülinapi fotó 2017 11.03.
A változás szükséges ahhoz, hogy kizökkenjünk abból, ami megszokott, ami esetleg lelkileg mérgező, ami nem hozzáad felemelve az Életünket, hanem lehúz oda, ahonnan csöppet sem színesek a minden napok, ahol mindig fáradékonyak, kedvtelenek, mosoly nélküliek, sok esetben feszültek vagyunk…elfelejtünk örülni, értékelni amink van, és belesüppedünk a hétköznapok minden oldalról kényelmetlen foteljába, ahonnan szinte képtelenség kiszállni..ilyenkor a külső környezet, körülmények rabjai vagyunk…voltam én is így, de felálltam és változtattam☝️?
Sokmindent megéltem, döntöttem jól és “rosszul” is, tanulva a következmènyekből, de megtanultam, hogy a “rossz” döntések hatalmas lehetőségbe bújtatott önmagunkat megismerni segítő álarcok, amelyek levetésével ismét egy lépést tehetünk a valódi önmagunk felé?
Megtanultam megállni, feltenni a kérdést, hogy milyen érzést okoz az, ami történik, időt hagyni arra, hogy megérjen bennem az igazi elhatározás, és azt is, hogy amint ez megért, utána nem szabad húzni az időt, lépni kell!
A felnőtti lét első szabálya, hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért, a tetteinkért, döntéseinkért!
Hogy elsőként magunkra koncentráljunk, hogy stabil, szeretettel teli emberek legyünk, akik tudnak nem-et mondani, és ezzel együtt tisztelni a többieket és az eltérő véleményüket, értékrendjüket is.
Dönteni, nem-et mondani csak visszavonultan, a belső középpontunkból lehet, onnan, ahol a megérzéseink segítenek a továbblépéshez?
Azt is tudom, hogy ez nagyon nehéz, de azt is, hogy amikor ezt nem tesszük meg, akkor az a valami, kinövi magát és a feszültség hoz olyan “váratlan” helyzetet, amikor már nem várhatunk tovább….
Szeretek úgy Élni, hogy mindenkinek, aki Kapcsolódik velem, kapjon valamit, ami jobbá teszi az érzését, a hangulatát, valamit, ami kimozdítja a minden napok monotóniájából! Valamit, ami hozzáad, felemeli az Életét, valamit, ami tudatossá és boldoggá teszi!
Ami által rálel önmagára, megtanulja a határait és azt is, hogy bármikor lehet változni! Igen, bármikor! Egyetlen lépés, döntés kérdése!
És senki nem mondja, hogy az Élet útja egyenes és nem rögös, de megéri a saját utunkat járni, mert azok mi vagyunk??

Szeretem, hogy a korosodás nekem a tapasztalatok egyre mélyebb megértését hozza, és azt, hogy nincs bennem olyan érzés, hogy a korral járó változásokat megakadályozzam??

Sok szeretettel küldöm Mindenkinek, aki követ az oldalamon, és aki olvassa a soraimat, hisz ez nem véletlen?

Köszönöm, hogy a világháló varázslatos világába kapcsolódtok a soraim által velem és egymással is, és azt is, ha a pozitív energiát viszitek tovább a világba??
Mert ezért érdemes??

Szép napot Nektek is?

Hidvégi Andrea

Legutóbbi bejegyzések

Reformer Pilates Gép

A Reformer Pilates gép napjaink egyik legnépszerűbb eszköze, mindezt a sokoldalú felhasználási lehetősége miatt, illetve napjaink rossz testtartási szokásaiból adódó gerinc problémák megelőzésére és rehabilitációjára is tökéles eszköz! Mi

Tovább »

34 Pilates gyakorlat

A Pilates mint program egyre népszerűbb szerte a világon! Hatását tekintve kiemelkedő, hiszen a testi és mentális egészség áll a középpontban, miközben nagyon alapos és hatékony alakformáló óra is!

Tovább »

Mire jó a Pilates?

A Pilates napjaink egyik legnépszerűbb edzés típusa, hiszen tökéletesen formálja az alakot, feszesít és a gerincet tartja a fókuszban! Egyenletes terhelést ad, miközben nagyon szépen formálja az alakot és

Tovább »

Archívum