Mókuskerékben érzed magadat? Úgy érzed, hogy nincs időd edzeni? Változtass!

Úgy érzed semmire sincsen időd? Az edzésre legkevésbé? Változtass a szokásaidon! Tedd bele az edzést a heti programjaidba és tudatosítsd magadban, hogy az ugyanannyira fontos, mint a munkád, tárgyalási időpontjaid, és ha van, a családod, a gyereked! Minden csak az újabb szokások kialakításán múlik! Kapd fel az edzőcuccodat, és indulj el az edzésre, hidd el, minden pozitívan változik meg körülötted!

_MG_6451x

Sokszor találkozom olyan emberekkel, akik azt mondják, nincs rá időm, hogy lejussak az edzőtermbe, pedig minden egy Döntésen múlik, azon, hogy valóban szeretnéd -e vagy csak jó lenne…?..mert ha nincs meg a Döntés, akkor az nem is kerül be tudatosan az Életedbe, a naptáradba!

A heti 2×1óra edzés fantasztikusan kicserélhet! A tested feltöltődik energiával, átalakulsz külsőleg és ez teljes mértékben hatással lesz a lelkedre is. Ha edzel és odakoncentrálsz arra, amit csinálsz, növeled a koncentrációs képességedet, ami a munkádban az eredményességedet fogja segíteni. Melyik embernek nem esne az jól, hogy sokkal rövidebb idő alatt hatékonyabban teljesítsen? Melyik főnök nem örülne ennek?

Az edzés alatt kikapcsolsz a minden napok monotonitásából, nem pörög az agyad, nem érzed azt, hogy egyfolytában benne vagy a Mókuskerékben és hogy 48 órás napot szeretnél. Egyszercsak be tudod osztani az idődet, megtanulsz sorrendet felállítani az Életedben, és Nem-et mondani a kevésbé fontos dolgokra!

A sportoló emberek megtanulják a Kitartást, a Hitet, nem “teher” nekik a minden napokban előforduló Kihívás, könnyebben veszik az Akadályokat, a váratlan dolgokat, és profi módon be tudják osztani az Életüket!

Egyre több szuper Anyuka jár hozzám, Akik igényesek az alakjukra, megjelenésükre, sokat foglalkoznak a gyerekeikkel, főznek, takarítanak, miközben a munkájukban is sikeresek és szeretik azt, amivel foglalkoznak. Ez lehetetlennek hangzik? Hát pedig nem az!

Minden az időbeosztásról szól és arról, hogy nem kell mindenhol megfelelnünk, mondhatunk Nem-et azokra a dolgokra, amik nem hozzák, hanem viszik az energiát!

Találkozom olyanokkal is, Akik azt mondják, hogy ez lehetetlen..hát, ha így gondolják, akkor az is marad..

A Tanácsom Az, hogy Dönts, Állj fel, Indulj el Edzeni, és Próbálj meg másképpen Élni, mint eddig!

Hidd el, minden Lehetséges! A Szépség, a Siker hátterében nagyon sok “áldozatos munka” van! De nagyon megéri!

Minden Kezdet nehéz..:)..de amiért nem tudunk megküzdeni, azt nem is tudjuk igazából értékelni..

Sok Sikert!

Hidvégi Andi

Legutóbbi bejegyzések

Reformer Pilates Gép

A Reformer Pilates gép napjaink egyik legnépszerűbb eszköze, mindezt a sokoldalú felhasználási lehetősége miatt, illetve napjaink rossz testtartási szokásaiból adódó gerinc problémák megelőzésére és rehabilitációjára is tökéles eszköz! Mi

Tovább »

34 Pilates gyakorlat

A Pilates mint program egyre népszerűbb szerte a világon! Hatását tekintve kiemelkedő, hiszen a testi és mentális egészség áll a középpontban, miközben nagyon alapos és hatékony alakformáló óra is!

Tovább »

Mire jó a Pilates?

A Pilates napjaink egyik legnépszerűbb edzés típusa, hiszen tökéletesen formálja az alakot, feszesít és a gerincet tartja a fókuszban! Egyenletes terhelést ad, miközben nagyon szépen formálja az alakot és

Tovább »

Archívum