Képes vagy következetes döntéseket hozni az életedben?

Ha elhatároztad magadat valami vagy valaki mellett, akkor végigcsinálod, megállsz, mást választasz vagy visszafordulsz?

Decision-Making-Man-On-Mountain

Nem az számít, hogy honnan indulsz, hanem az a belső késztetés, ami miatt elhatároztad magadat, hogy elindulsz és az, hogy hová szeretnél eljutni. A cél fontos, de az út az, ami olyanná változtat, hogy el is érd a végén. De hogy elindulj, döntened kell, elsősorban arról, hogy elég bátor leszel és végigcsinálod! Az Élet sokszor tesz Próbára, hogy tényleg akarod -e? A kitartásod mutatja meg, hogy mennyire. Ez nem egy másik emberen múlik, csak és kizárólag rajtad!

Ha elindultál, döntöttél, ha megálltál, akkor is. Kiütötted azt a döntést egy újabbal, amivel elhatároztad magadat. Elbizonytalanodtál vagy hagytad magadat elbizonytalanítani. Ha vissza is fordultál, akkor nem voltál felkészülve a változásra. Ilyenkor nem érdemes a körülményeket okolni, érdemes újra gondolni és felelősséget vállalni a döntésedért, és ha benned káosz van, figyeld meg, hogy mit is akarsz egyáltalán. Mindeközben fontos, hogy ne bánts meg mást, ha mégis megtörtént, akkor legyen erőd kimondani, hogy sajnálom, mert előfordulhat, hogy Te még nem voltál a nagy változásokra felkészülve. Ne a másikat okold, azzal nem lesz nyugalom a lelkedben.

Ha hallgatsz a megérzéseidre, és bízol is bennük, akkor Éled a saját Életedet. Egész addig, amíg mások véleményeire hallgatva hozol döntéseket, a mások felé való megfelelés a cselekedeteid mozgatórugója.

A változás nehéz és fájdalmakkal is jár, hiszen olyan mélységekkel találod szembe magadat, amelyeket lehet, hogy azelőtt sosem éltél meg. A mélység meg a mérhetetlen bizonytalanság érzését hozza magával. De amilyen a mélység, olyan magasra repülhetsz, ha csak hagyod, hogy megtörténjen. Repülni csak szabadon, szárnyakkal lehet. Amíg kalitkában van egy madár, addig teljesen mindegy, hogy vannak -e szárnyai vagy sem, hisz használni nem tudja.

A kalitka ajtaját Te nyithatod ki vagy zárhatod be. Ha bezárod, biztonság vár és az az állapot, amit már ismersz és amivel elégedetlen voltál, hiszen ezért indultál el. Ha ki mered nyitni az ajtaját, és el is mered hagyni, akkor képes vagy a változásokra és amiben biztos vagyok, hogy kitartással, bátorsággal, és az önmagadba vetett hittel el is éred azt, amire valójában vágysz!

Hidvégi Andi

 

 

 

 

Legutóbbi bejegyzések

Reformer Pilates Gép

A Reformer Pilates gép napjaink egyik legnépszerűbb eszköze, mindezt a sokoldalú felhasználási lehetősége miatt, illetve napjaink rossz testtartási szokásaiból adódó gerinc problémák megelőzésére és rehabilitációjára is tökéles eszköz! Mi

Tovább »

34 Pilates gyakorlat

A Pilates mint program egyre népszerűbb szerte a világon! Hatását tekintve kiemelkedő, hiszen a testi és mentális egészség áll a középpontban, miközben nagyon alapos és hatékony alakformáló óra is!

Tovább »

Mire jó a Pilates?

A Pilates napjaink egyik legnépszerűbb edzés típusa, hiszen tökéletesen formálja az alakot, feszesít és a gerincet tartja a fókuszban! Egyenletes terhelést ad, miközben nagyon szépen formálja az alakot és

Tovább »

Archívum