Karantén-fókusz a valódi Élet felé

Szeretnék megosztani Veletek saját tapasztalatot, érzést, hogy ebben a nehéznek tűnő helyzetben segítsen egy másik irányba terelni a fókuszotokat és pozitívan tekinteni a hirtelen és gyökeres változásra, amely mindannyiunkat érint.
Karantén, fókusz a valódi élet felé
“A változás egy olyan hajó, amelyről nem tudod merre tart, honnan jönnek a szelek, mikor és hol fogsz kikötni. Csak annyit tehetsz, hogy hagyod magadat sodortatni és megtanulsz a széllel együtt utazni, hinni, kalandként felfogva hajózni tovább az Élet tengerén.
Mert mindig van egy nagyobb Erő, ami felett már nincs irányítás. Engedd el! Ha hagyod magad sodortatni, rábízni az univerzumra, meglelhetsz egy olyan Erőt, amelyet azelőtt sosem éreztél, és ez az Életbe való bizalom Ereje..<3
Akik már kerültek kilátástalannak tűnő helyzetbe, azok már megtapasztalhatták és megtanulhatták ezt. De csak akkor, ha szívből megadták magukat a helyzetnek és alázattal elfogadták, hogy ez megtörténhet velük.
Én már átéltem ezt, és ahogy elengedtem minden irányítást, megadtam magam a történetnek, “csoda” történt.
Ez egy olyan semmihez nem hasonlítható érzés, amit ha hagyod, hogy feltöltsön, átjárjon, a részeddé válik és tragikusnak tűnő pillanatokban mindig ott lesz, hogy segítsen. És fog. Csak át kell élni. Mert akkor tapasztalod meg. De akkor gyökeresen megváltozik az életed.
Elengedve a félelmeidet, kinyílik egy kapu, ahol helyet adsz a szeretetnek és a valódi Életnek..”
Hidvégi Andrea

Legutóbbi bejegyzések

Reformer Pilates Gép

A Reformer Pilates gép napjaink egyik legnépszerűbb eszköze, mindezt a sokoldalú felhasználási lehetősége miatt, illetve napjaink rossz testtartási szokásaiból adódó gerinc problémák megelőzésére és rehabilitációjára is tökéles eszköz! Mi

Tovább »

34 Pilates gyakorlat

A Pilates mint program egyre népszerűbb szerte a világon! Hatását tekintve kiemelkedő, hiszen a testi és mentális egészség áll a középpontban, miközben nagyon alapos és hatékony alakformáló óra is!

Tovább »

Mire jó a Pilates?

A Pilates napjaink egyik legnépszerűbb edzés típusa, hiszen tökéletesen formálja az alakot, feszesít és a gerincet tartja a fókuszban! Egyenletes terhelést ad, miközben nagyon szépen formálja az alakot és

Tovább »

Archívum