Hogyan váltsd tettekre az álmaidat a fogyás, a szép alakod elérésében? És hogyan valósítsd meg? Ne kifogásokat gyártsd! Dönts és csináld!

Gyakran találkozom olyan vendégekkel, akik azt mondják: -Neked könnyű, mert minden nap edzel, meg ez a szakmád, meg szerencsés alkatod van..ezeknél a modatoknál már érzem, hogy belekezdenem is értelmetlen, hiszen a saját berögzött paradigmájukon keresztül csak a kifogásokat ömlesztik felém, és meg se hallják amit mondok, hogyan csinálják…

Handi20

Bár sokszor csak önmagamat ismétlem, de azt látom, hogy sokaknál eljön az a pont, hogy most már elég, tényleg felállok és cselekszem azért, amiről mindig is álmodtam…ez a pár gondolat azoknak szól!

Ahhoz, hogy valaki fiatalos, szép, ápolt, kiegyensúlyozott legyen, kitartóan kell következetesen új szokásokat kialakítva, megtanulva változtatnia, ahogy a mi szakmánkban mondják, életmódot váltania.

Az életünk minden területén a szokások világában élünk és tesszük a minden napi rutin feladatainkat. Sokszor nem marad időnk önmagunkra, és így elhanyagolva a testünket, a hangulatunk is fokozatosan negatív irányba változik, hiszen nincsen olyan töltés, amivel újra-és újra meg tudunk újulni! Annyira alul motíváltá válhatunk, hogy szinte esély sem marad arra, hogy változtassunk…

Kell egy löket, egy mondat, egy ember, egy új szerelem, egy igazán nagy cél, vagy sok esetben az élet adta “gyomros” , mint a betegség, műtét, esetleg munkahelyi, párkapcsolati válság, ami végre öntudatra ébreszt bennünket és változásra késztet!

De minek is kell arra várni, hogy mindezek megtörténjenek? Miért is nem tudnak sokan úgy dönteni, hogy tényleg átveszik az irányítást a saját testi-lelki egészségük felett és változtatnak? Ezekre a kérdésekre a választ mindig önmagunkban találjuk meg, ha egyszer csak leülünk és elkezdünk írni..csak úgy..a kifogásainkat..az önmagunkról alkotott képet..hogy mennyire is szeretjük magunkat..hogy mit mond a környezetünk rólunk..a külsőnkről, az érzéseinkről..és hagyjuk, hogy végre a papírra vetett gondolatok, érzések által napvilágra kerüljön az igazi akadálya annak, hogy ki az vagy mi az aki/ami bennünket valóban megállít abban, hogy elinduljunk az egészséges, kiegyensúlyozott életünk irányába..és akkor lehull a lepel a vélt és valós életünk előtt..de végre megnyílik egy lehetőség Neked is, hogy végre a saját Életedhez is elindulj..

Ahhoz, hogy az Életed új irányba forduljon, új szokásokat kell felvenned és gyakorolnod, ami először nem lesz könnyű, hiszen eltér a megszokott addigi napi rutinodtól. Nemcsak külsőleg a testedet kell edzeni, belül is változtatnod kell az étrendeddel, a belső hangra való figyeléseddel, a meditációval, a stresszkezeléseddel, edzened kell az önfegyelmedet, a hitedet, a kitartásodat, mert csak így lehetsz sikeres!

Egyszer azt hallottam egy sikeres embertől, hogy kövesd azt, aki már megvalósította, mert ő már bejárta azt az utat, amelyet Te még csak most kezdesz el!

Szeretettel azoknak, akiket mindig megállít valami az elkezdett úton!

Ha igazán szeretnéd, hidd el semmi sem állíthat meg a testi-lelki jólét kialakulásáig!

Sok sikert!

Hidvégi Andrea

Legutóbbi bejegyzések

Reformer Pilates Gép

A Reformer Pilates gép napjaink egyik legnépszerűbb eszköze, mindezt a sokoldalú felhasználási lehetősége miatt, illetve napjaink rossz testtartási szokásaiból adódó gerinc problémák megelőzésére és rehabilitációjára is tökéles eszköz! Mi

Tovább »

34 Pilates gyakorlat

A Pilates mint program egyre népszerűbb szerte a világon! Hatását tekintve kiemelkedő, hiszen a testi és mentális egészség áll a középpontban, miközben nagyon alapos és hatékony alakformáló óra is!

Tovább »

Mire jó a Pilates?

A Pilates napjaink egyik legnépszerűbb edzés típusa, hiszen tökéletesen formálja az alakot, feszesít és a gerincet tartja a fókuszban! Egyenletes terhelést ad, miközben nagyon szépen formálja az alakot és

Tovább »

Archívum