A Valódi Közösség Összetartó Ereje – a Tiszta Emberi Kapcsolatok

Hogy miért ezt a témát választottam? Mert évről – évre látom azt, hogy sokan a munkájuk vagy a hétköznapi életük mellett nem boldogok, nem találják meg a saját útjukat, azt, amelyikre születtek. Sajnos az ilyen emberek boldogtalanok, nem látják az életük értelmét, gyakran lehangoltak, depressziósak. Sokszor más emberek életét figyelik, akik mennek a saját útjukon, és sikeresek abban, amivel foglalkoznak, amiben Élnek. És ami a legszomorúbb, hogy másokat hibáztatnak a saját sikertelenségükért. Akik ezen szeretnének változtatni, azok tudnak is, bármennyire is nehéznek tűnik a helyzetük.

_MG_6392x

Az ember nem arra született, hogy egyedül éljen, hanem hogy családokban, közösségekben tudjon kibontakozni mind az érzelmi életének-, mind pedig az álmai megvalósítása tekintetében.

Az a kapcsolat vagy közösség, amely támogatja, szereti, nem ítélkezik felette, hagyja, hogy az legyen, aki igazán szeretne lenni, az valódi, és mindennél többet ér! Ennek a kapcsolódásnak az alapja a szeretet, az őszinteség, a feltétel nélküli elfogadás. Ez egy olyan védőháló tud lenni, ahol bármi éri, tudja, hogy számíthat a másikra és rá is lehet számítani! Mert ez a folyamat kétoldalú. Minden emberi kapcsolat alapja az egyensúly. Ha ez az egyensúly megbomlik, akkor csak abban az esetben lehet folytatni, ha kiegyenlítődik a mérleg két nyelve.

2013 júniusa óta szervezem a Női Mozgás- és Lélekterápiát, amely azóta egy nagyon őszinte, mély közösségi kapcsolatot jelent mindegyikünk számára önmagunkkal és egymás között is. Sokat dolgozunk a beszélgetések, a mozgások, a játékok, a meditációk által azon, hogy minél jobban megismerjük önmagunkat, az érzéseinket, és megtanuljunk valódi és őszinte közösséget létrehozni. Egy ilyen találkozó alapja a szeretet, a bizalom és a felelősség, ami a legnagyobb kincs a világon! A felelősségvállalásához fel kell nőni, és akinek ez még nem sikerült, az is dönthet úgy, hogy elindul ezen az úton.

Ez nem egy idealizált világ, ez egy valódi önismereti út, ahol a résztvevők megtanulják elfogadni, szeretni, tisztelni önmagukat és ezáltal a közöség tagjait is! És ez a közösség tágabb értelemben is értendő, hiszen ez kiterjed a környezetünkben élőkre is.

Válaszd az Életet! Hisz lehet így is…

Hidvégi Andrea

 

 

 

Legutóbbi bejegyzések

Reformer Pilates Gép

A Reformer Pilates gép napjaink egyik legnépszerűbb eszköze, mindezt a sokoldalú felhasználási lehetősége miatt, illetve napjaink rossz testtartási szokásaiból adódó gerinc problémák megelőzésére és rehabilitációjára is tökéles eszköz! Mi

Tovább »

34 Pilates gyakorlat

A Pilates mint program egyre népszerűbb szerte a világon! Hatását tekintve kiemelkedő, hiszen a testi és mentális egészség áll a középpontban, miközben nagyon alapos és hatékony alakformáló óra is!

Tovább »

Mire jó a Pilates?

A Pilates napjaink egyik legnépszerűbb edzés típusa, hiszen tökéletesen formálja az alakot, feszesít és a gerincet tartja a fókuszban! Egyenletes terhelést ad, miközben nagyon szépen formálja az alakot és

Tovább »

Archívum