Érdekes felismerés volt számomra, amikor a vendégeim folyamatosan fogytak és így kezdtek kapcsolódni valódi Önmagukkal. 
Hidvégi Andi-fogyás-40felett-kihívások-megoldások-önismeret-pilates-testtartás
A változás, ami bennük és a testükön zajlott, a környezetüket is próbára tette, hisz aki egyszer elkezd változni, az szélsebesen száguld saját maga megtalálásában és lehet, hogy ezt a tempót környezetük nem tudja tartani..lehet, hogy változnak vele, lehet, hogy eltérő tempóban, de végül sikerül nekik is akkorát ugraniuk, hogy elérik a másikat, de az is lehet, hogy elmaradnak tőle és ez sokszor nehéz időszakot jelent. Ilyenkor nem szabad visszafordulni és azt mondani, hogy inkább nem mozdulok, mert nem akarok változni annyira, nehogy elveszítsem a hozzám tartozókat..igen ám, de akkor itt, ezen a ponton a környezet hatására beáldozod magadat a “szeretet” oltárán, ami saját magaddal szemben nem szeretet, hiszen Te mentél volna tovább az úton, hisz fejlődtél, örömmel és energiával töltött fel..
Ha tovább mész, erősödik a jellemed, stabillá válsz és azt az életet Éled, ami a Tied és aki ezt támogatja, az szeret őszintén Téged, még ha néha ez elengedéssel is jár.
Ne hagyd, hogy más irányítson és bizonygassa, hogy mi a jó Neked, találd meg a Te Utadat, ami Téged boldoggá tesz és azt járd, még ha az nehezített pálya is, mert hidd el, sokkal jobban fogod érezni magadat, mint azt valaha hitted!
Ne másokért változz, magadért és ne másokért állj meg, ha ez konfliktussal járna, hanem magad miatt lendülj tovább a helyzeten és haladj a megálmodott Utadon!
A választás a Tied!
Sok sikert!
Hidvégi Andrea