Hidvégi Andrea szakmai élet, 40 felettieknek

Nagyon régóta dolgozom a szakmában, még a jó kis klasszikus “safe-aerobik” idejében kezdtem, közel 27 éve vagyok jelen a fitness életben. Azóta a szakma nagyon nagyot fejlődött, és minden egyes új trend, fitness program megjelenésénél jelen voltam, és ha tetszett, természetesen elvégeztem.

HidvegiAndi szakmai élet, 40 felettieknek

 

Egy rövid kis történet rólam, a sporttal való kapcsolatomról, ami az egész életemet meghatározza:

Már gyerekkoromban sokat és sokféle sportágban versenyzeztem kiemelkedően, 3,5 évesen szertornával kezdtem, atletizáltam, sakkoztam, később röplabdáztam és spotaerobikosként évekig voltam magyar válogatott.

Testnevelés-Rekreációs szakon végeztem az ELTE TFK-n és a főiskolai évek alatt kezdtem el aerobik edzőként dolgozni. Azóta nagyon sokféle fitness irányzatot megtanultam, 2001-ben beválasztottak a nemzetközi Reebok az edzői csapatába, ahol a világ minden országából 3 edzőt emeltek ki, köztük engem is. Ez nagyon nagy szakmai áttörést okozott az életemben, hiszen már épp abba akartam hagyni az edzősködést, mert úgy éreztem nem találom azt a megalapozott szakmai tudást, amit keresek. A szakmai fejlődésemet a Reebook University-n tanultak nagyon megalapozták, de a tanulmányaimat azóta is folytattam. Később személyi edző is lettem, majd a Pilates felé fordultam, és azóta is töretlenül hiszek ennek a módszernek az erejében, és ezért tartottam ki egészen odáig, amíg a nagy álmom, hogy saját pilates gépes studiom legyen, megvalósuljon.

Jelenleg a Well&Fit és a Nők Lapja Egészség magazin szakmai tanácsadója vagyok, a TV2 FEM3Café fitness szakértője közel 5 éve, a Well&Fit Fitt a Tavasz/Nyár/Ősz rendezvényének egyik állandó meghívott prezentere a saját programommal, az Euphoriával. Ez a program egy időutazás, ahol a táncokmellett mindig a tudatos, gerinctornát is tartalmazó, tudatos Hidvégi Andi Tréning is mindig helyet kap! Hiszen a gerincünk, az ízületeink mozgékonyságának fókuszban kell lenni, hiszen a prevenció az elsődleges fontosságú, a sok ülőmunka miatti derék- és hátfájások megelőzése!

Hiszem, hogy az emberek #40felett is lehetnek egészségesek, fittek, csinosak, fiatalosak és aktívak és én ennek a korosztálynak vagyok a képviselője, ahol a minőségi, célokat kitűző, tudatos életet kialakításában segítek, támogatok az edzés, az étkezés és a mentális egészség területén is!

Blogjaim, motiváló kiírásaim is rendszeresen ezeket az üzenetet hordozzák!

Hiszen a test kívülről lehet szép, de ha a mosolyunk akkor lehet őszinte, ha belül is harmónia, egyensúly van jelen, testileg és lelkileg egészségesek vagyunk!

Hidvégi Andrea

Legutóbbi bejegyzések

Reformer Pilates Gép

A Reformer Pilates gép napjaink egyik legnépszerűbb eszköze, mindezt a sokoldalú felhasználási lehetősége miatt, illetve napjaink rossz testtartási szokásaiból adódó gerinc problémák megelőzésére és rehabilitációjára is tökéles eszköz! Mi

Tovább »

34 Pilates gyakorlat

A Pilates mint program egyre népszerűbb szerte a világon! Hatását tekintve kiemelkedő, hiszen a testi és mentális egészség áll a középpontban, miközben nagyon alapos és hatékony alakformáló óra is!

Tovább »

Mire jó a Pilates?

A Pilates napjaink egyik legnépszerűbb edzés típusa, hiszen tökéletesen formálja az alakot, feszesít és a gerincet tartja a fókuszban! Egyenletes terhelést ad, miközben nagyon szépen formálja az alakot és

Tovább »

Archívum