GERINCPILATES

A Pilates torna gyakorlatok sok szempontból nagyon sokat segítenek Neked, hiszen nemcsak a szép test elérését garantálják, hanem egészségmegőrző, és betegség megelőző hatásuk is van, hiszen bizonyítottan pozitív-, erősítő hatással vannak az immunrendszeredre is!

Mi az a GerincPilates?

A GerincPilates egy olyan Pilates alapú alakformáló gerinctorna, amely segít megtanítani a testedet tudatosan használni, testileg és mentálisan is megerősödni a testi-, lelki vagy a környezetben végbement változással szemben!

Az alapoktól, belülről, a mély izmoktól építi fel a testedet, amelyek erősítik a pozitív hozzáállást Önmagadhoz, segít az Önelfogadásban, az Önszeretetben, így a személyiség fejlődésedre is nagyon pozitív hatást gyakorol!

GerincPilates előnyei:

Rendszeresen gyakorolva:

  • nemcsak a testedre, hanem a lelkedre is nagyon pozitív hatást gyakorol 
  • mentálisan is feltölt
  • feszültség levezető hatása is jelentős

GerincPilates hatásai:

  • fokozza a gerinc mobilitását, rugalmasságát
  • a speciális gyakorlatok célzottan edzik a testtartásért felelős izmokat 
  • a gerincsérv-, derékfájás-, a nyaki merevség-, a háti fájdalmak-, a lapocka alatti feszültségek megelőzése

Gerinc Pilates zsírégető hatású?

Komplex programként pedig folyamatosan, koncentráltan végrehajtva a tornát, zsírégető hatása is van!

Az álló helyzetben végrehajtott összetett gyakorlatok segítik a koordinációt, az egyensúlyt, fejlesztik a stabilizációs izmokat és nagy mozgáskiterjedés miatt zsírégető zónában tartják a pulzust, miközben nincsen ugrálás, így védi az ízületeidet is!

GerincPilates tartalmaz Gerinctréninget?

Igen, speciális gerinctréninget tartalmaz, amellyel segítjük:

  • a törzstartó-, a core izmok erősítését
  • az izmok rugalmasságának-,
  • a gerinc mozgáskiterjedésének a fokozását

A GerincPilates egy komplex program, amely az eredeti Pilates gyakorlatokhoz segíti kiegészítve speciális gerinctréninggel az alapoktól a testi és mentális felépítést!

 

 

Legutóbbi bejegyzések

Reformer Pilates Gép

A Reformer Pilates gép napjaink egyik legnépszerűbb eszköze, mindezt a sokoldalú felhasználási lehetősége miatt, illetve napjaink rossz testtartási szokásaiból adódó gerinc problémák megelőzésére és rehabilitációjára is tökéles eszköz! Mi

Tovább »

34 Pilates gyakorlat

A Pilates mint program egyre népszerűbb szerte a világon! Hatását tekintve kiemelkedő, hiszen a testi és mentális egészség áll a középpontban, miközben nagyon alapos és hatékony alakformáló óra is!

Tovább »

Mire jó a Pilates?

A Pilates napjaink egyik legnépszerűbb edzés típusa, hiszen tökéletesen formálja az alakot, feszesít és a gerincet tartja a fókuszban! Egyenletes terhelést ad, miközben nagyon szépen formálja az alakot és

Tovább »

Archívum