10 tipp, ha súlyfelesleged van és megszabadulnál tőle

Ne halogasd tovább, változtass! Összeírtam 10 tippet, amivel szeretnék segíteni áhított céljaid elérésében.

 

1. Menj el sportolni egy gondosan kiválasztott edzőhöz! Az edző tudjon biztatni, adjon erőt, legyen szakmailag felkészült, és dícsérjen, motiváljon is!

2. Mérd meg magadat, a súlyodat és a vállad-, a hátad-, karod-, derekad-, csípődet-, a popsid- és combod átmérőjét, és tedd el magadnak, és pár hónapig ne is vedd elő!

3. Ne méregesd magadat minden nap!

4. Tűzz ki a célt, hogy mit szeretnél elérni!

5. Alakítsd át az étrendedet egy szakember segítségével és tartsd is be!

6. Vegyél fel egyre több olyan szokást, ami a Célod elérését segíti!

7. Tedd rendszeressé az edzést, és ne túl akard élni, hanem Élj a mozgás szeretetében!

8. Barátkozz olyan emberekkel, akik hisznek benned és biztatnak!

9. Hallgass Téged motiváló, egyensúlyban tartó zenét! Sétálj minél többet a természetben, tegyél minden olyat, ami nyugalommal tölt el, táncolj, nevess, énekelj és örülj minden kis apróságnak!

10. Legyen 3 hónapos célod, amiket reálisan el tudsz érni, és ha elérted, akkor lelkiismeret-furdalás nélkül ünnepeld meg magadat a kedvenc édességeddel!

Ha ezen a 3hónapon túljutottál, tűzz ki újabb reális célt ugyanilyen hosszú időszakra, és 6 hónap alatt Életmódoddá, szokásoddá válhat mindaz, ami az egészségedet, jó érzésedet segíti elő. Oszd meg ismerőseiddel is, nekik is hasznos lehet!

 

 

Legutóbbi bejegyzések

Reformer Pilates Gép

A Reformer Pilates gép napjaink egyik legnépszerűbb eszköze, mindezt a sokoldalú felhasználási lehetősége miatt, illetve napjaink rossz testtartási szokásaiból adódó gerinc problémák megelőzésére és rehabilitációjára is tökéles eszköz! Mi

Tovább »

34 Pilates gyakorlat

A Pilates mint program egyre népszerűbb szerte a világon! Hatását tekintve kiemelkedő, hiszen a testi és mentális egészség áll a középpontban, miközben nagyon alapos és hatékony alakformáló óra is!

Tovább »

Mire jó a Pilates?

A Pilates napjaink egyik legnépszerűbb edzés típusa, hiszen tökéletesen formálja az alakot, feszesít és a gerincet tartja a fókuszban! Egyenletes terhelést ad, miközben nagyon szépen formálja az alakot és

Tovább »

Archívum