Üdvözöllek a Pilates Stúdióm oldalán!

Amikkel dolgozom:

Gépes Pilates: Pilates Reformer, Pilates Chair (szék), Pilates Barrel (gerinckorrekciós eszköz).
Kiseszközös Pilates: Pilates Roll (henger), Pilates Ring (karika), Pilates Fitball (nagylabda), Pilates Soft Ball (kislabda ).

A Pilates módszer az alapját képezi az összes eddig általam tanított módszernek. Sokan a Pilates gyakorlatokat ismerik csak, pedig a módszer technikai alapja minden mozgásformában kiválóan alkalmazható, sőt, minden sportág alaptechnikája!

Külföldön profi futball csapatok hetente alkalmazzák a futball edzések mellett! Hatékony és jól láthatóan eredményes. A harmonikus, esztétikailag szép külső kialakításában is kiemelkedő szerepe van.

A Pilates módszer a helyes testtartás mellett megtanítja mi is az a központ. A központ izmai ott találhatóak, ahol a derék övünket hordjuk. Ha csípőre tesszük a kezünket, és képzeletben meghúzzuk ezt az övet, akkor érezni fogjuk, hogy megfeszül. Ez az úgynevezett központ, amit „aktiválunk” minden egyes gyakorlat végrehajtása előtt, hiszen ez a módszer alapja, amely segíti a medence megtámasztását elölről.

A helyes technikai végrehajtás a stabilizációban segít, ami a testre-lélekre egyaránt meghatározó szereppel bír. A Pilates rendszeres gyakorlása oldja a stresszt, mobilizálja az ízületeket, harmonikusan fejleszti az izmokat, a gerinc melletti izmok esetleges egyensúlytalanságát-egyik oldal jobban dolgozik, mint a másik- rendbe teszi. Pozitív hatással van a testre, lélekre, növeli a koncentráció képességét a mindennapi munkában.

Megfigyelések szerint a rendszeresen Pilatest gyakorló közösség sokkal hatékonyabban dolgozik és rövidebb idő alatt oldja meg ugyanazon feladatot. Ez a közönség sokkal erősebbé, ellenállóbbá válik a betegségekkel szemben.Derékfájás esetén is nagyon ajánlott. Segít az ízületi- és izomproblémák helyreállásában.
A Pilatesben nem hajtod szét magadat és mégis eléred a vágyott alakodat, egészségessé, kiegyensúlyozottá válsz testileg-lelkileg!

Hidvégi Andi Pilates Studio
1163, Talpfa u.1.
Egyéni-, Páros gépes Pilates személyi edzések

Erősítő lapsúlyos komplex gépekkel, Core Board-dal, gumikötéllel, TRX-szel kondi edzések indulnak augusztusban!

Információ és bejelentkezés: info@hidvegiandi.hu
Elérhetőség: +36308351118 (viberen is érdeklődhettek)

Várlak sok szeretettel!
Hidvégi Andrea