Pilates

Ismerd meg a programot!

Gépes Pilates: Pilates Reformer, Pilates Chair (szék), Pilates Wall (fal), Pilates Barrel (gerinckorrekciós eszköz).

Kiseszközös Pilates: Pilates Roll (henger), Pilates Ring (karika), Pilates Fitball (nagylabda), Pilates Soft Ball (kislabda ).

TRX órák Pilates technika alappal!

A Pilates módszer az alapját képezi az összes eddig általam tanított módszernek. Sokan a Pilates gyakorlatokat ismerik csak, pedig a módszer technikai alapja minden mozgásformában kiválóan alkalmazható, sőt, minden sportág alaptechnikája!

Külföldön profi futball csapatok hetente alkalmazzák a futball edzések mellett! Hatékony és jól láthatóan eredményes. A harmonikus, esztétikailag szép külső kialakításában is kiemelkedő szerepe van.

A Pilates módszer a helyes testtartás mellett megtanítja mi is az a központ. A központ izmai ott találhatóak, ahol a derék övünket hordjuk. Ha csípőre tesszük a kezünket, és képzeletben meghúzzuk ezt az övet, akkor érezni fogjuk, hogy megfeszül. Ez az úgynevezett központ, amit „aktiválunk” minden egyes gyakorlat végrehajtása előtt, hiszen ez a módszer alapja, amely segíti a medence megtámasztását elölről.

A helyes technikai végrehajtás a stabilizációban segít, ami a testre-lélekre egyaránt meghatározó szereppel bír. A Pilates rendszeres gyakorlása oldja a stresszt, mobilizálja az ízületeket, harmonikusan fejleszti az izmokat, a gerinc melletti izmok esetleges egyensúlytalanságát-egyik oldal jobban dolgozik, mint a másik- rendbe teszi. Pozitív hatással van a testre, lélekre, növeli a koncentráció képességét a mindennapi munkában.

Megfigyelések szerint a rendszeresen Pilatest gyakorló közösség sokkal hatékonyabban dolgozik és rövidebb idő alatt oldja meg ugyanazon feladatot. Ez a közönség sokkal erősebbé, ellenállóbbá válik a betegségekkel szemben.Derékfájás esetén is nagyon ajánlott. Segít az ízületi- és izomproblémák helyreállásában.

A Pilatesben nem hajtod szét magadat és mégis eléred a vágyott alakodat, egészségessé, kiegyensúlyozottá válsz testileg-lelkileg!

 

 

 

 

_MG_6560x

Vedd fel velem a kapcsolatot, hamarosan válaszolni fogok!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet