A Pilates torna gyakorlatok sok szempontból nagyon sokat segítenek Neked, hiszen nemcsak a szép női test elérését garantálják 40 felett is, hanem egészségmegőrző, és betegség megelőző hatásuk is van, hiszen bizonyítottan pozitív hatással vannak az immunrendszeredre!

Rendszeresen gyakorolva nemcsak a testedre, hanem a lelkedre is nagyon pozitív hatást gyakorol a torna Rád, vagyis mentálisan is feltölt, feszültség levezető hatása is jelentős.

A rehabilitációs Pilates fokozza a gerinc mobilitását, rugalmasságát, a speciális Pilates gyakorlatok célzottan edzik a testtartásért felelős izmokat is, amelyek elengedhetetlenek a derékfájás, a nyaki merevség, a háti fájdalmak, a lapocka alatti feszültségek megelőzéséhez! Egyre több ortopéd orvos és gyógytornász ajánlja a klienseinek rehabilitáció után is!

A GerincPilates egy olyan alakformáló gerinctorna, amely segít megtanítani a testedet tudatosan használni, testileg és mentálisan is megerősödni a testi-, lelki vagy a környezetben végbement változással szemben!

Az alapoktól, belülről, a mély izmoktól építi fel a testedet, amelyek erősítik a pozitív hozzáállást Önmagadhoz, az Önelfogadást, az Önszeretetet, így a személyiség fejlődésedre is nagyon pozitív hatást gyakorol!

 Komplex programként pedig folyamatosan, koncentráltan végrehajtva a tornát, zsírégető hatása is van! Az álló helyzetben végrehajtott összetett gyakorlatok segítik a koordinációt, az egyensúlyt, fejlesztik a stabilizációs izmokat és nagy mozgáskiterjedés miatt zsírégető zónában tartják a pulzust, miközben nincsen ugrálás, így védi az ízületeidet is!

Ez már a magas szintű GerincPilates Flow, korábbi nevén Meditatív Aerotréning, ami 40 felett a az egyik legideálisabb torna a nőknek!

A Hidvégi Andi Pilates Studio-ban a gépekkel, eszközökkel segítelek, mint a Pilates Reformer, Pilates Chair, Pilates Barrel, Pilates Henger, Pilates Ring vagy Pilates Karika, Pilates Soft Ball, Pilates GymBall, Nagylabda, Pilates gumikötél.

Az online és offline edzéseimen ezeket az alapokat építheted fel!

Várlak sok szeretettel!

Hidvégi Andrea