Ismerd meg a programot!

A legösszetettebb programom: EUPHORIA!

Érezted már úgy, hogy felszabadulsz a mozgástól, hogy megleled a Belső Erődet, hogy kijön belőled minden stressz, rossz érzés és az óra végére kicserélődsz? Hogy élvezed a zenét és az összhangot a tánc és a dallamok között? Amikor a Belső Stabilitásodat érzed a mozgás során?

42232670_2151133585207183_5166850480336273408_n

Ez az Euphoria!

Táncolunk különböző stílusú zenére, erősítünk, bokszolunk és a gerinctornát is tartalmazó, Pilates technikai alapokra is épülő Meditatív Aerotréning – MAT – alakformáló óra erősítő-, nyújtó-, gerincet átformáló- és egyensúlyi gyakorlataival teszem még színesebbé, változatossá az órát!

Az Euphoria nemcsak nagyon hangulatos, hanem intenzív és hatékony, a tudatos mozgásra épülő alakformáló, zsírégető óra, amelynek a segítségével az állóképesség is javul! Amikor tudatosan edzünk, és a különleges, komplex gyakorlatok adják a mozgás alapját mindezt a lelket felemelő zenékkel, úgy 5-800 kalóriát is el tudsz égetni a tudatosságodtól függően! Ezt olyan alapos munkával tudod elsajátítani, melynek előfeltétele a helyes testtartás és a megfelelő koncentráció.

(A testtartásjavítás workshopjaimon mindezt elsajátíthatod!)

Az igazi hatása kettős, hiszen nemcsak a lelkünk szabadul fel, hanem testünk is egészségessé, izmaink feszessé, derekunk vékonyabbá, karjaink-, lábaink formásabbá válnak!

Az Euphoria egy olyan dimenzióba repít bennünket, ahol nincs tér, idő, csak a mozgás, a tánc öröme, a zene élvezete, saját magunk szeretete, és a közösség összetartó élménye.

Próbáld ki és tarts velünk egy olyan utazásra, amely feltölt, a szabadság érzését adja, az eufória érzését ajándékozza és újjá varázsol!

Valami újra és különlegesre vágysz?

Csatlakozz hozzánk és éld át az Euphoria hatását!

Az Euphoria óra a Fitt a Nyár-, és a Fitt az Ősz programjaiban található meg!

 

 

logoatlatszo

Vedd fel velem a kapcsolatot, hamarosan válaszolni fogok!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet