Amióta oktatóként dolgozom, fokozottan figyelek az emberek testtartására, és azt tapasztalom, hogy ez szorosan összefügg az önértékelésükkel. Fontosnak találom azt, hogy mindenki elinduljon azon az úton, ahol a személyisége pozitív változáson megy keresztül, aminek az eredménye az egészséges testtartás és az önbizalom kialakulása!

Hidvégi Andi címlap-nők lapja egészség, szépe testtartás, pozitív önértékelés, 40 felett, pilates

Ha valakinek szép a testtartása, akkor más a tekintete, a szeme magabiztosságot sugároz, és a fellépése is sokkal határozottabb!

Ennek oka abban rejlik, hogy érzi a belső erejét, energiáját, tisztába kerül önmagával, az értékeivel, képességeivel. A pozitív személyiség változás eredménye a testre és a jellemre is hat, ráadásul hozzásegít egy belső harmónia kialakulásához.

Amint kapcsolódi tudunk belső erőnkkel, akkor sokkal több energiával vagyunk feltöltve, és az Életünk bármely területéhez pozitívan, kedvesen, türelmesen vagyunk képesek hozzáállni.

Amint belül jól érezzük magunkat, úgy a külsőnkkel is sokkal szívesebben foglalkozunk, ápoljuk, időt fordítuk rá. Ha feszültek vagyunk, elégedetlenek a testünkkel, akkor kifogásokat gyártunk arról, hogy miért is nincs időnk önmagunkra és miért nem sikerül fogyni, alakulni!

És hogy milyen megoldást javasolok? Minden nap foglalkozz magaddal, fordíts időt a testedre és a lelkedre is és az izzasztó edzések mellé helyezz be testtartásodat javító gyakorlatokat! Meglátod, hogy az a pár gyakorlat milyen hatékonyan fogja kialakítani a szép, harmonikus testtartásodat, megszűntetheti a derék- és háfájásodat, ráadásul növelni fogja az önbizalmadat!

Tanuld meg megfigyelni magadat, hogy természetessé váljon!

Ha szeretnéd megtanulni hogyan kezdd el és hogyan váljon a minden napod részévé kényelmesen, akkor gyere el a kiscsoportos workshopomra, ahol mindezt tökéletesen elsajátíthatod!

Várlak sok szeretettel!

Hidvégi Andrea